بحـث
المواضيع الأخيرة
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
قم بحفض و مشاطرة الرابط ست الحسن والجمال على موقع حفض الصفحات
قم بحفض و مشاطرة الرابط ست الحسن والجمال على موقع حفض الصفحات
بانيه مقرمش بتاع كنتاكي +ريزو بتاع كنتاكي
صفحة 1 من اصل 1
بانيه مقرمش بتاع كنتاكي +ريزو بتاع كنتاكي
المقادير :1/2 كيلو فراخ بانيه بصله كبيره + حبه طماطم ملح وفلففل وبهارات
ملعقه كاري (من العطار )ملعقه سماق مطحون 1/2 ملعقه جنزبيل ملعقه عسل اسود
2 ملعقه بقسماط+2 ملعقه دقيق ذره ابيض+2 ملعقه كورن فليكس مطحون 2 ملعقه
دقيق ابيض2 بيضه مخفوقه الطريقه :نضرب البصل وكل البهارات في الكابه
والطماطم والعسل الاسودنضع الخلطه في البانيه لمده 12 ساعه في الثلاجه
نطلع البانيه بعد كده ونتبله في الدقيق ثم البيضنخلط البقسماط ودقيق الذره
والكورن ويوضع البانيه عليهم بعد البيضنسخن الزيت وبعدين نخلي دره الحراره
متوسط علشان البانيه ميلونش بدون مايستويونقلي والبهنا ملحوظه واحنا بنعمل
البانيه نقطع حتين مكعبات ونتبلهم ونقليهم علشان الريزو اما بقي الرز ريزو
ده حكايه المقادير المقادير ديه تكفي شخصين كوب ارز مغسول ملعقه سكرملعقه
زبده صفراءمكعب ماجي +ملعقه سماق + ملعقه كاري +ملعقه ملح +1/2 ملعقه
كركنجيب الحله ونسخن الزبده ونحرق فيها السكر وبعدين نشوح الارز ونجيب حله
تانيه ونحط فيها كوب ماء ونغلي فيها التوابل والماجي نصفي كوب الماء علي
الارز المشوح في الذبد واسكر ونسويه زي الرز علي نار هادئه الصوص : ناخذ
ملعه من الماء المغلي فيه الماجي والبهار ونحط عليها شطه + ملعقه صويا بعد
سوي الارز نحط في قالب ونفضيه في طبق ونحط عليه مكعبات الدجاج المحمر ثم
الصوص
مستانيه تجربو وتقولو رائيكوا
ملعقه كاري (من العطار )ملعقه سماق مطحون 1/2 ملعقه جنزبيل ملعقه عسل اسود
2 ملعقه بقسماط+2 ملعقه دقيق ذره ابيض+2 ملعقه كورن فليكس مطحون 2 ملعقه
دقيق ابيض2 بيضه مخفوقه الطريقه :نضرب البصل وكل البهارات في الكابه
والطماطم والعسل الاسودنضع الخلطه في البانيه لمده 12 ساعه في الثلاجه
نطلع البانيه بعد كده ونتبله في الدقيق ثم البيضنخلط البقسماط ودقيق الذره
والكورن ويوضع البانيه عليهم بعد البيضنسخن الزيت وبعدين نخلي دره الحراره
متوسط علشان البانيه ميلونش بدون مايستويونقلي والبهنا ملحوظه واحنا بنعمل
البانيه نقطع حتين مكعبات ونتبلهم ونقليهم علشان الريزو اما بقي الرز ريزو
ده حكايه المقادير المقادير ديه تكفي شخصين كوب ارز مغسول ملعقه سكرملعقه
زبده صفراءمكعب ماجي +ملعقه سماق + ملعقه كاري +ملعقه ملح +1/2 ملعقه
كركنجيب الحله ونسخن الزبده ونحرق فيها السكر وبعدين نشوح الارز ونجيب حله
تانيه ونحط فيها كوب ماء ونغلي فيها التوابل والماجي نصفي كوب الماء علي
الارز المشوح في الذبد واسكر ونسويه زي الرز علي نار هادئه الصوص : ناخذ
ملعه من الماء المغلي فيه الماجي والبهار ونحط عليها شطه + ملعقه صويا بعد
سوي الارز نحط في قالب ونفضيه في طبق ونحط عليه مكعبات الدجاج المحمر ثم
الصوص
مستانيه تجربو وتقولو رائيكوا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء أبريل 27, 2016 2:45 pm من طرف أم خالد محمد على
» كيكه الشكولا لذيذه جدا ادخلى وجر بى ومش هتندمى
الأربعاء أبريل 27, 2016 2:40 pm من طرف أم خالد محمد على
» فساتين سهرة فخمة وراقية و بسعر 600 ريال وبس
الأربعاء أغسطس 13, 2014 2:01 pm من طرف عطر كادي
» لانجري مثييييير اخر موضه
الأربعاء أغسطس 13, 2014 1:58 pm من طرف عطر كادي
» عصير تانج............واوو بطريقة جديدة
الجمعة يوليو 25, 2014 2:46 pm من طرف عطر كادي
» فساتين الرد سي مول الان عنا ... وبسعر 200 ريال بس .. الكمية محدوده
الإثنين يوليو 21, 2014 2:31 pm من طرف عطر كادي
» جزم 2014 ,,, جزمتي يا جزمتي جمالك جنن صاحبتي
الإثنين يوليو 21, 2014 2:29 pm من طرف عطر كادي
» بناطيل لقنز .... باسعار لا تصدق .... الحقوا قبل لا تخلص
الإثنين يوليو 21, 2014 2:22 pm من طرف عطر كادي
» بلايز كم طويل جديده وحلوة
الإثنين يوليو 21, 2014 2:20 pm من طرف عطر كادي