بحـث
المواضيع الأخيرة
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
قم بحفض و مشاطرة الرابط ست الحسن والجمال على موقع حفض الصفحات
قم بحفض و مشاطرة الرابط ست الحسن والجمال على موقع حفض الصفحات
الكنتاكي الجامد بالصور التفصيليه كالمعتاد
صفحة 1 من اصل 1
الكنتاكي الجامد بالصور التفصيليه كالمعتاد
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
مبارك عليكم الشهر
هذا اول موضوع انزله برمضان مع اني عامله الكنتاكي قبل رمضان بس مكانش عندي فرصه انزل الصور الا اليوم
نبتدي بسم الله
نتبل الفراخ المتقطعه حسب الذوق بالاتي
ملعقتين بصل بودر
ملعقة ثوم بودر
ملعقة فلفل اسود
ملقعة كسبره ناشفه
ملعقة نعناع ناشف
ملعقة زعتر او ارويجانو
ملعقة بابريكا
ملعقة سكر اسمر لو مفيش حطي سكر عادي
ملعقة زنجبيل فريش مفروم او مدقوق
مكعبين ماجي بتاع السوق مع اني مبحبوش بس استخدمته في الكنتاكي علشان الطعم بس
نص كباية كاتشب
نتبل الفراخ وانسيبهم في الثلاجه يوم
نحطهم على النار العاليه لمدة دقيقتين وبعدين نوطي على النار وانخلي الدياي ساعه الا ربع
الفراخ راح يستوي بهذا الشكل والماي اللي تشوفونه دي مية الفراخ اللي استغليتها في حاجتين
الحاجه الاولى عملتها ماجي منزلي لان الفراخ كانت فريش والتوابل جميله
والحاجه الثانيه اني استخدمتها كسائل علشان الطبقة الاولى للتغليف علشان الطعم يتركز
وطبعا عجنت كباية طحين او دقيق زي
مبتقولوا او اكثر شويه العجين حيحدد معاكي كمية الدقيق اللازمه مع ملعقة
بيكنج باودر وملعقتين حليب بودر واربع بيضات والملح مسأله نسبيه على حسب
ذوقج وطبعا استخدمت شوية ميه مع مية الفراخ وسبتها ترتاح لحد مالفراخ بردت
غطست الفراخ فيها
عندي البقصمات ومحبشاها بشوية فلفل احمر وملح وملعقة بصل بودر
حطيت الفراخ وغلفتهم كويس
ودخلتهم
الفريزر في صواني علشان لما يجمدوا ميلزقوش ببعض ويسهل عليه اني احطهم في
ماعون تبر وير بلاستك كبير واطلع منه كل مره على الزيت على طول
واهو الكنتاكي المثلج في الزيت السخن وهو اساسا مستوي بس تخليه يتحمر ويبقى احمر وحلو
زي كده
ايه رأيكوا؟
لا تنسون اتقيمون موضوعي يا حلوين
مبارك عليكم الشهر
هذا اول موضوع انزله برمضان مع اني عامله الكنتاكي قبل رمضان بس مكانش عندي فرصه انزل الصور الا اليوم
نبتدي بسم الله
نتبل الفراخ المتقطعه حسب الذوق بالاتي
ملعقتين بصل بودر
ملعقة ثوم بودر
ملعقة فلفل اسود
ملقعة كسبره ناشفه
ملعقة نعناع ناشف
ملعقة زعتر او ارويجانو
ملعقة بابريكا
ملعقة سكر اسمر لو مفيش حطي سكر عادي
ملعقة زنجبيل فريش مفروم او مدقوق
مكعبين ماجي بتاع السوق مع اني مبحبوش بس استخدمته في الكنتاكي علشان الطعم بس
نص كباية كاتشب
نتبل الفراخ وانسيبهم في الثلاجه يوم
نحطهم على النار العاليه لمدة دقيقتين وبعدين نوطي على النار وانخلي الدياي ساعه الا ربع
الفراخ راح يستوي بهذا الشكل والماي اللي تشوفونه دي مية الفراخ اللي استغليتها في حاجتين
الحاجه الاولى عملتها ماجي منزلي لان الفراخ كانت فريش والتوابل جميله
والحاجه الثانيه اني استخدمتها كسائل علشان الطبقة الاولى للتغليف علشان الطعم يتركز
وطبعا عجنت كباية طحين او دقيق زي
مبتقولوا او اكثر شويه العجين حيحدد معاكي كمية الدقيق اللازمه مع ملعقة
بيكنج باودر وملعقتين حليب بودر واربع بيضات والملح مسأله نسبيه على حسب
ذوقج وطبعا استخدمت شوية ميه مع مية الفراخ وسبتها ترتاح لحد مالفراخ بردت
غطست الفراخ فيها
عندي البقصمات ومحبشاها بشوية فلفل احمر وملح وملعقة بصل بودر
حطيت الفراخ وغلفتهم كويس
ودخلتهم
الفريزر في صواني علشان لما يجمدوا ميلزقوش ببعض ويسهل عليه اني احطهم في
ماعون تبر وير بلاستك كبير واطلع منه كل مره على الزيت على طول
واهو الكنتاكي المثلج في الزيت السخن وهو اساسا مستوي بس تخليه يتحمر ويبقى احمر وحلو
زي كده
ايه رأيكوا؟
لا تنسون اتقيمون موضوعي يا حلوين
مواضيع مماثلة
» طريقة وضع المكياج بالصور
» رسم العين بطريقة حديثة بالصور
» طريقه للفراخ منقوله بس تجنن بالصور...........؟
» كيفية شد الصدر ((روعه بالصور))
» طريقة عمل الضفيرة الفرنسية بالصور
» رسم العين بطريقة حديثة بالصور
» طريقه للفراخ منقوله بس تجنن بالصور...........؟
» كيفية شد الصدر ((روعه بالصور))
» طريقة عمل الضفيرة الفرنسية بالصور
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء أبريل 27, 2016 2:45 pm من طرف أم خالد محمد على
» كيكه الشكولا لذيذه جدا ادخلى وجر بى ومش هتندمى
الأربعاء أبريل 27, 2016 2:40 pm من طرف أم خالد محمد على
» فساتين سهرة فخمة وراقية و بسعر 600 ريال وبس
الأربعاء أغسطس 13, 2014 2:01 pm من طرف عطر كادي
» لانجري مثييييير اخر موضه
الأربعاء أغسطس 13, 2014 1:58 pm من طرف عطر كادي
» عصير تانج............واوو بطريقة جديدة
الجمعة يوليو 25, 2014 2:46 pm من طرف عطر كادي
» فساتين الرد سي مول الان عنا ... وبسعر 200 ريال بس .. الكمية محدوده
الإثنين يوليو 21, 2014 2:31 pm من طرف عطر كادي
» جزم 2014 ,,, جزمتي يا جزمتي جمالك جنن صاحبتي
الإثنين يوليو 21, 2014 2:29 pm من طرف عطر كادي
» بناطيل لقنز .... باسعار لا تصدق .... الحقوا قبل لا تخلص
الإثنين يوليو 21, 2014 2:22 pm من طرف عطر كادي
» بلايز كم طويل جديده وحلوة
الإثنين يوليو 21, 2014 2:20 pm من طرف عطر كادي