ست الحسن والجمال
افشتك
اوغي تهربي
اهلا بيكي معانا ياقمر في منتدى ست الحسن والجمال
منتدى عربي للنساء فقط

أكرر
للنساء فقط
لو عندك حساب ياللا اضغطي دخول وتعالي شاركينا بموضوعاتك المفيدة وردودك الحلوة
ولو معندكيش حساب اضغطي تسجيل وياللا انضمي لعالمنا
واوووعي تضغطي اخفاء
هزعل

اظن بعد الكلام دا كله لو انت راجل يبقى عيب عليك يعني لو انت راجل على حق يعني انك تسجل معانا
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
مع تحيات ادارة المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ست الحسن والجمال
افشتك
اوغي تهربي
اهلا بيكي معانا ياقمر في منتدى ست الحسن والجمال
منتدى عربي للنساء فقط

أكرر
للنساء فقط
لو عندك حساب ياللا اضغطي دخول وتعالي شاركينا بموضوعاتك المفيدة وردودك الحلوة
ولو معندكيش حساب اضغطي تسجيل وياللا انضمي لعالمنا
واوووعي تضغطي اخفاء
هزعل

اظن بعد الكلام دا كله لو انت راجل يبقى عيب عليك يعني لو انت راجل على حق يعني انك تسجل معانا
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
مع تحيات ادارة المنتدى
ست الحسن والجمال
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» هل فكرتي في تعطير دورات المياه ---
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالأربعاء أبريل 27, 2016 2:45 pm من طرف أم خالد محمد على

» كيكه الشكولا لذيذه جدا ادخلى وجر بى ومش هتندمى
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالأربعاء أبريل 27, 2016 2:40 pm من طرف أم خالد محمد على

» فساتين سهرة فخمة وراقية و بسعر 600 ريال وبس
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالأربعاء أغسطس 13, 2014 2:01 pm من طرف عطر كادي

» لانجري مثييييير اخر موضه
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالأربعاء أغسطس 13, 2014 1:58 pm من طرف عطر كادي

» عصير تانج............واوو بطريقة جديدة
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالجمعة يوليو 25, 2014 2:46 pm من طرف عطر كادي

» فساتين الرد سي مول الان عنا ... وبسعر 200 ريال بس .. الكمية محدوده
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالإثنين يوليو 21, 2014 2:31 pm من طرف عطر كادي

» جزم 2014 ,,, جزمتي يا جزمتي جمالك جنن صاحبتي
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالإثنين يوليو 21, 2014 2:29 pm من طرف عطر كادي

» بناطيل لقنز .... باسعار لا تصدق .... الحقوا قبل لا تخلص
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالإثنين يوليو 21, 2014 2:22 pm من طرف عطر كادي

» بلايز كم طويل جديده وحلوة
الطحينة_كريم الكراميل Emptyالإثنين يوليو 21, 2014 2:20 pm من طرف عطر كادي

تصويت
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية

تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط ست الحسن والجمال على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط ست الحسن والجمال على موقع حفض الصفحات

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



الطحينة_كريم الكراميل

اذهب الى الأسفل

منقول الطحينة_كريم الكراميل

مُساهمة من طرف eng_smsma الأحد يوليو 26, 2009 10:16 am

الطحينة
حطى كم معلقة طحينه فى طبق حسب الكمية اللى تحبيها وتحطى شوية ميه صغيرين اوى وتقلبيها كويس هتلاقيها بتجمد معاكى وتزودى المية شوية شوية وتقلبي زي الاول برضه لحد ما توصل للكثافه اللى تحبيها وتحطى لها ملح وفلفل اسود وشوية خل وشوية زيت وممكن رشه لمون وشطة وكمان ممكن تدقى لها فص توم حسب رغبتك يعني وفيه ناس بتحب تحط عليها معلقتين زبادي كمان بتبقى طعمها حلو ورشى على وشها بقدونس مفروم
بالنسبة للاكل بتاع عيد جوازى حاضر عينيا هكملهولك
وبالنسبة للحلويات ان مش بريمو فيها هو كام صنف بعرف اعمله كويس وبحاول فى الباقيين
هههههههه
بصي يا قمر اسهل حاجة وبتطلع تحفة مع اى حد
صينية الكريم كراميل
المقادير
مقادير الكريم
لتر لبن
5 بيضات كبار
فانيليا
كوب الاربع سكر
جوز هند حسب الرغبه يعني فى حدود 3 معالق كبار مثلا
مقادير الكراميل
كوب الا ربع سكر
1-الاول نحط مقدار السكر بتاع الكراميل فى صينية صغيرة على نار هاديه ونسيبه لحد ما يسيح مع التقليب لحد ما يبقى لونه زي الكراميل اللى بيتشرى كده يعني غامق شوية بس ميسودش مننا علشان ميتحرقش
2-وبعدين نعمل الكريم نحط كل المكونات بتاعته فى الخلاط وناخد بالنا ما نزودش الفانيليا اوى علشان ما يبقاش طعمها مر ونضربه كويس فى الخلاط
3- نصب الخليط على الكراميل اللى فى الصينية ولو لقينا الكراميل جامد ما نقلقش عادى جدا
4-نحط الصينية فى صينية اكبر منها فيها ميه(حمام مائي يعني) وبعدين ندخله الفرن على نار متوسطة من تحت ونار هاديه اوى من فوق ونسيبه حوالى ساعه
وناخد بالنا الوش يبقى يادوب اصفر اول ما نحس لون الوش بدا يتغير نطفى عليه من فوق ونسيب النار شغاله من تحت بس
5- نسيب الكريم كراميل يبرد خالص وبعدين ندخله التلاجه لحد ما يبرد لان طعمه مش حلو الا اما يبرد
وبعدين قطعيه وقدميه وممكن تقدمى جمبه فى الطبق شوية صوص كراميل من بتاعه وفراولة
وعد مش هيبوظ منك وهيعجب الكل
eng_smsma
eng_smsma
مديرة موقع
مديرة موقع

الاسد الثعبان
عدد المساهمات : 994
نقاط : 1991
تاريخ التسجيل : 28/04/2009
العمر : 34

https://setalhosn.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى